omg

glömde att nämna att igår så var jag och emma på bio och såg paranormal activity 3.. kul att jag satt och skrek när emma satt och skratta (Y) .. ja efter att jag hem idag iaf så tränade jag lite innebandy och sedan så komme sara hit :) ... imorgon ska jag upp tidigt för att sedan fara på bred-lägret (innebandy, uttagning till läns) hoppas det går bra iaf.. efter det ska jag iaf få fara till filip :D har inte träffat han på länge.. saknar min älskling!! <3.. godnatt allesammans!!!! och önksa mig lycka till imorgon!!!!

the first time..

okej, det här är något jag aldrig jag trodde att jag skulle göra.. men nu äre som det är.. våra röster var ganska trötta av att ha kört den om och om igen.. tycker att man hör det speciellt mkt på min.. men ajjjjjjjaaaaa här kommer iaf en cover av jag och sara på broken strings (Y)

svar på tal

Postat av: Du vet vem...

Runa jag vann sluta ljuga-.-

2011-10-30 @ 16:44:49
-----------------------------------------------
jag har mina gissningar på vem det kan vara.. och med det vill jag bara säga att om det är någon som klår mig på ngt beror det på att den har fuskat stort!!!  . slut (Y)

Grattis farmor :)

igår så hade jag en sjukt trevlig dag med släktingarna!, vi fick för det första ta ledigt från skolan för att få fara på paradis badet, eller det var ju mer för att vi skulle fira farmor som fyllde 70 :) hon var på spaet :) sen så for vi och åt på en fin resturang, under middagen så sjöng vi barnbarrn en låt tilll farmor som jag och hilda hade skrivit till henne, och något som var oväntat var att jag visste inte att alexandra och fredrik skulle komma från jämtland!! :) bilder kommer senare :)

the small thing in life doing the bigger one

är det bara jag som har as sköna syskon? ;D
emma vart har du begravt oss!?!?!?!framför ladugården?

Tonight, I will study

fick just höra en as kul gåta av min lilla syster xD
..vilket djur hoppas lika högt som ett träd?
..vet inte..
..ALLA!!! för träd kan ju inte hoppa!!!! HAHHAHAHAHHAHA... ja jag tyckte iaf att det var skit kul..                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                nu sitter iaf jag här och skriver en engelska uppsats (Y) .. och efter det blir det att skriva ergonomi.. kul va :D
ursäkta bilden men ville bara vissa den.. Emma hatar att hon är längre än sin stora syster,, och hon trodde det inte märktes på fotot om hon stod lutandes på det visset... -.-

if we ever meet again

nu så är det tydligen två veckor sedan jag uppdaterade enligt rebban.. måste väll erkänna att det (kanske) är sant... -.- men jag vet inte om det har hänt så där jätte mkt.. inte ngt jag kommer på nu iaf..
  • har kommit vidare i läns uttasgningarna (innebandy)
  • blivit förkyld...
  • 10 månader med älsklingen
  • mitt "utegångsförbud" upphörde en vecka förtidigt :D
  • haft en underbar vecka på min prao
  • klippt mig
ja som sagt det har inte hänt så mkt i mitt liv.. men det får det snart bli ändrig på tyck då ja :)
på onsdag och på torsdag så går vi bara halvdag eftersom att vi har utvecklingsamtal :D och sen på fredag så är jag och Hilda lediga från skolan för att vi ska få fara till övik och bada :D farmor fyller 70 så vi ska fira henne :D

tisdag

det är faktiakt riktigt kul på min prao-plats :)
idag så var jag på ett rymdskepp, hittade skatter(massa löv) landade på planeten mars för att hitta mat, "åt en sand-kaka" :) känns fane mig som om att man var 5 på nytt :D

när jag och Hilda kom hem så skrev vi lite på en uppsats som vi ska lämna in någon gång??!?!? ehh.. iaf nu så har hon farit på middag med laget så det är bara jag och min faster hemma nu :) ska snart fara ut och springa en tur :) .. sen blire nog att plugga so... kul (Y)

hoppas alla har en bra kväll :)

prao vecka (Y)

i lördags så for jag ochy emma och kollade på massa innebandy :D  våra matcher och filips matcher :) .. gick väl så där för vårat lag.. dom spelade bra tyckte jag, men hade bara lite otur.. filips lag därimot spelade jätte bra :D komme tvåa :) jag satt jätte nervös..

i söndags efter alla matcher så for jag till Hilda :) hadde en mysig familje kväll :)
och nu så är jag och hilda och praoar på stöcksjö dagis :) hur söta barn som hellst jöö !! :D 

ehh har rast nuu. :D ... börjar kl 9 och slutar kl 3 :D

iaf eefter praoen så far jag och hilda till stan för några ärenden.. ska bla till skolan och hämta lite papper osv.

sen ikv så får jag fane mig fara och träna :D .. och om jag skadar mig.. då jävlar.. hoppas att alla har en bra måndag (Y)

this day will not be my end

är fett sliten...har just suttit och ritat två bilder,. helt ärligt tyckte jag det var fett mysigt, tända massa ljus osv :) .. nu snart om typ 40 minuter så ska jag dra till mormor och äta middag :) sen ikv blire väl nå film elr ngt sådant :) ..
imorgon ska jag fara och se när mitt innebandy lag spelar Nm :D .. ska fara och titta med emma.. blir förmodligen hela dagen :)
en gammal header jag haft! :P

tomorrow will be that day..

snart ska man iväg till grubbe för att spela skol-sm, möter bräntis och ett lag från piteå,. förra året spelade vi mot samma lag, vann mot bräntis och åkte ut mot piteå laget på straffar(sudden) får se i år hur det går :) är ju ett helt annat lag :P  aja hoppas att alla har en toppen fredag!! :D

torsdag-fredag

ganska hyfsad dag i skolan :) haf faktiskt typ ritat alla lektioner :D .. ehh först typ på bilden sen tekniken och sen på elevens val :D.. intressant fakta jag vet!!!.... ehh jaa.. har inget att skriva.. men jag har iaf skol sm imorgon.. så jag ska till grubbe :) men vi möter inte grubbe?? det var då konstigt det här tyckte jag...... men aja.. 
ehh får man fråga vad det här är för bild emma??.. hitta den iaf på emma sid :)

jag william och emmas samtal.. en vanlig dag..

sitter här och smeker mina knän.. emmas fettma knä.. mina knän.. jag får inte ihop det.. mina knän. donk donk donk.. haha.. hihih.ehhhgg.. ahh ahh.. gahhagggahhh.. HAHHAHAHHAHA.. gaahhaaa... asså.. nää..skaffa ett liv.. asså det där dunkandet.. dunk dunk.. HhihiHHHII haghcghgaahh....  facebook.. emma tar inte killar som runa gillar.. idiot.. asså..n
hhi..ahah..
visst ska ni göra sittupps med mig ikväll? brukar typ göra 150.. ja jag brukar göra 200.. visste du det..här får du höra iaf..dunk dunk.. ring ring.. det var ju för länge sen..vårat samtal.. roligt samtal..åhh det snöar!! asså.. hör ni ngt konstigt.. dunk dunk..men jooo.. det vet ja intee.. eller den slutar iaf..fallow me and everythingb fdbfsfd..om du ville veta.. pust..donk donk.. nu tar vi andra foten.. den här var jag mest smidig med..everhmm..men jag vill sjunga..jjajja..vad är fel på lunginflamation då? är det ngt farligt?.. är det bara runa som har ett sånt där nytt foto? emma har ju gammalt?.. men runa har ju bytt för hon hade en jävla dubbelhaka!!visst har han haft blå hjälm?.. det är han jag lovar..al fucking day..al fucking night..vetelations systems trumma?? .. trumaa??ehhhhhhh... aaaaaajjjj...hihihi..du är så goo runa.. all day all night..fan jag har sagt det tusen gånger.. nee okej.. nämen jag vet..hej jag heter william...cp... tysnad..tysnad..men va fan.. tysnad.. men hallå min pappa går alltid in på din blogg och kollar.. han tycker.. tycker han?.. vad spelar det för roll?vi ska va där om 20 minuter .. ska vi packa.. jag har inga kläder imorgon.. du har ju snorat ner byxorna.. det ser rent av snorigt ut.. vem äre du har kollat på.. donk donk..tysnad..hhhaha..ehh.. han snackar inte med mig.. du gilllar han.. hallå är det inte såna här man syr kor med.. syr kor?? alltså när dom har sår? man syr människor med det.. hallår är du dum eller? man syr männinskor med det.. nu har vi en heluppsättning..kan jag få ditt nummer.. asså det är inte jag..memmmee.. jaha men det här är katt.. vad heter det.. katt.. katt hår!! ..nä inte sånt här katt hår.. sånt som dom har här..här.. fransar..nä men här.. jaha såna.. katt balle.. men äru trög!!..kom på det.. är du tvungen att veta det idag elr?.. ja.. vad vare du tänkte säga.. katthår..kattianer..du vet  vad jag menar.. mjamhår?.. det är inge kul!! har du en spricka runa? ASSÅ EMMA DU HAR NGT EMOT.. j´han har ngt emot.. han är kär idig.. dig n´han dissar mig.. osv osv.. det är för att du undviker han.. det har fastnat mellan tänderna.. nu vill jag fara till mormor.. kan du hitta mina byxor elr? asså den har fastnat på ricktigt.. krysta!!!nunu nu kkommer det.. nej fan.. vad fan ska jag ha för byxor!!..HGAHAHHAHAHAHAHHAAH kan någon dra losst den.. okej. ni måste dra i båda samtidigt.. kom lite närmare.. hur tror du jag fick in den??men kan ngn dra loss den..

en person ur djupet.

Tänkte bara visa upp min fina lilla syster (L)





En låt som hon har eggat sönder typ..

skulle aldrig klarat mig utan min syster (L)

fredag-lördag-söndag

ifredags så körde jag filip milton linnea adam och linus laserdom :D ehh.. jag vann.. kan man väll säga? :D
sen efter det så chilla vi bara :P
i lördags så var jag tvungen att gå upp ganska tidigt, inte tidigare än filip iaf xD
för jag hade samling kl 10 (Y) men vi vann iaf :) (innebandy match mot ersboda)
filip hade match innan på samma hall så han stannade kvar och såg min, sen for jag och filip hem till mig,. ehh typ lanade film :D
filip drog nyss hem, så jag ska typ plugga till våran sal-skrivning i mogon.... toppen (Y)
i våras... nu är det svinkallt ute..
RSS 2.0