Sega måndagar..

så himmla drygt, imorse så hade vi engelska prov, och nu så har vi (efter lunch) matte prov, efter det har jag läxförhör på so:n.. men det positiva är att jag får sluta halv 3 för att gå till frisören för att sedan eventuellt köpa hem en färg som jag kan färga håret med, vet dock inte om jag gör det ikv eller i helgen kanske, får se :) sen blir det iaf att fara hem och se film och mysa! :)
imorgon och på torsdag så slutar vi 11!! :D och imorgon blir det att eventuellt fara och träffa filip (beroende på om han skulle sluta 11 elr inte) fast ska kanske ändå träffa han :) och sen blire träning med laget och sen så ska jag träna med min målvakts tränares lag direkt efter min träning (Y) :)
..
dock så har  den där "grejen" blivit lite försenad, asså när jag ska lägga upp bilder :) men det kommer så småning om dom sista :D

dag 16, Bild på någon jag vill se ut som.

Min stora Dröm.,..

dag 15, bild när jag sportar

ja vad finns det att säga?

dag 14, bild från när jag var liten som beskriver mig.

jag har två st olika bilder, Men mamma säger att jag var alltid som ett litet troll, hon säger även att jag var en spjuver unge (ett ord som jag inte har en aning om vad det betyder) men tydligen så betyder det att jag alltid var glad,rolig, aktiv och nyfiken..jag vart även väldigt glad när Emma kom... hehe

dag 13, bild på min familj

Detta är en ganska gammal bild på min familj men fanns dock ingen nyare som alla var med på (Y)
Pappa-Nicklas
Mamma-Magdalena
stora syster-Towe
Store bror- Mathias
Lilla syster- Emma
.

Dag 12, Bild på mina djur,

Det är lite svårt att få Alla djur med på samma bild så dom får enskilda :)
.
kommer lägga upp bilderna beroende på hur länge vi har haft djuren, (störtst först)
.
Minus
Mimmi
Måns
Meo
(lägg märke till att alla djuren börjar på "M" .. detta var inte något som vi hade tänkt.
.
.
Minus: är en svart katt med vitt under år, vi fick han när vi just hade flyttat till Tavelsjö, dvs när jag var 2 år,
så han är ca 14 år gammal. Minus är typ världens snällaste katt, och han är envis som s*tan.
.
.
.
Mimmi: är en Golden-retriver som vi köpte när jag skulle börja på en ny skola i 6:an,  Alltså är hon ca 4 år gammal.
Mimmi är (enligt mig) värdens finaste hund, Hon är lydig men kan dock få sina stunder då hon bara går sin egen väg (sprall humör) fast nu håller hon på att "växa upp" så hon är betydligt lydigare nu.
.
.
.
Måns: är en katt med lite olika färger (man kommer se det på bilden) ärligt talat så påminner han om en katt som vi hade förut, han hette findus, jag tycker att dom påminner om varandra för att båda har samma mönster,båda två är typ "coola" dom verkar inte bry sig om saker typ, dom typ ligger på helt random ställen, om jag ska sammanfatta allt så kan man säga att dom är typ helt Borta. Men världens sötaste..Vi har inte haft Varken Måns eller Meo så speciellt länge,.men kanske ett år eller två.
.
.
Meo: är också en katt i olika färger, Meo är vädigt speciell katt.. hehe.. vad kan man säga.. ena stunden kan han ligga och vara hur mysig som helst tills han helt plötsligt kan bara springa upp som en turbo och hoppa upp och ner från möbler, springa in i köket. till rummet och köket igen.. osv osv.. väldig speciell katt..

dag 11, bild på min gård

Jag tog ett par st bilder och fick med det mesta av gården, baksidan på ladugården och huset är dock inte med men det mesta :)

Dag 10, bild på mitt hus.

Ja detta är vårat hus.. dock så håller vi på att renovera om huset så det har för tillfället 6 st olika färger (Y) men men det får man leva med :)

.

dom sa att det inte skulle bli lätt..
men dom sa aldrig att det skulle bli så svårt heller.

dag 9, bild på den roligaste personen jag känner.

Självklart så är det ju min kära lilla syster Emma! men det är ju inte så konstigt vi delar ju samma kött och blod, som man brukar säga ;D ...fast det finns två som är dom roligaste :] hehe
..
dom är ihop.. hehe fattar ni ;D Sitter ihop!!! HAHAHAHAHHAAHHA.. eller va?
.

dag 8, bild på min garderob

detta är tre bilder från mina Garderober,.. ser inget intressent i det .. men men :)
.
.
hehehe.. inte städat alls..

dag 7, bild på någon jag saknar

idag är det alla hjärtans dag, efter som att det är det så saknar jag ju så klart mitt Hjärta.

dag 6, bild på mitt rum

ja det finns inte så mkt att skriva,, men så här ser mitt rum ut, på ena sidan finns även ett skrivbord som man kan vika upp, och på andra sidan finns det tre gaderober som är som i väggen, (detta rymdes dock inte på bild)

dag 5, Bild på en vän som bor långt bort.

Matilda är en kompis till mig som jag träffade i sommras.
Matilda bor i uppsala, och har en kusin här i umeå, så hon brukar vara här och hälsa på..
har dock inte snackat så mkt med Matilda nu.. men jag hoppas att vi ska skärpa oss på den biten.

dag 4, bild på sminket jag brukar använda

detta är en bild på sminket jag brukar använda :)

tötigt!

Just nu så är jag Hemma hos linnea med Milton och firar henne som fyller år på tisdag! :) har haft lite mys kväll, vi har ätit tacos och sedan så har vi varit i kassjö och åkt bob i en slalom backe.. kan ju säga.. fyfan så kul det var alltså!!! haha.. nu tänker kanske du som läser detta, fy fan så tråkigt,.. men inte fan vare det inte!! :D .. vi har även spelat monopol osv.. som sagt bara mys! :)
.
det lär ju komma lite bilder senare från våran kväll, men det kommer dock inte hinna bli så mkt bilder eftersom att batteriet på min kamera snart kommer att ta slut.. men jaja :) vi får se :)
..
vi fick en liten kick att sminka varandra.. ehh ja väldigt vackert må jag säga.. och ja Linnea du är en naturbegåvning på att sminka!! .. kommer även en bild senare på det :)
.
kl är nu kring halv två och natten är fortfarande ung :) som jag sa bilder kommer inte komma från hela kvällen :) men lite privat har man ju ;)
jag hoppas att alla har haft en bra fredag! :)
.
.
imorgon så fyller mamma år så då ska jag fara hem och gratta henne :) filip kommer troligtvis också,. men kanske dock efter gästerna :) det får vi se om :)
.
jo en sista sak..jag hoppas att jag hinnes läga in dag 4 imorgon, om jag inte gör det så får jag lösa det :)
.
Godnatt Fredag!! och Godmorgon Lördag!!

störande

helvetes jävla kuk fitta!!!... kul att när jag milton och linnea skulle stara en blogg så råkade jag trycka fel och ta bort hela min design!!!!!.... aja.. sara hoppas att du är söt och vill hjälpa mig!!!! <3

dag 3, bild jag tycker är vacker

dag 2, bild som betyder mycket.

dag 1, bild från idag och från förra året.

Gammal bild.
.
Ny bild.

Bilder i 20 dagar.

jag kommer nu försöka lägga upp bilder i 20 dagar.
varje bild/bilder kommer ha en kategori för varje dag..
.
.
.
 1. bild på mig själv idag, och från förra året.
 2. bild som betyder mkt.
 3. bild jag tycker är vacker.
 4. bild på sminket jag brukar använda.
 5. bild på en vän som bor långt borta.
 6. bild på mitt rum
 7. bild på någon jag saknar
 8. bild på min garderob.
 9. bild på den roligaste personen jag känner.
 10. bild på mitt hus
 11. bild på min gård
 12. bild på mina djur
 13. bild på min familj
 14. bild från när jag var liten som beskriver mig.
 15. bild när jag sportar
 16. bild på en person som jag vill se ut som
 17. bilder på rummen i mitt hus.
 18. bild på mig själv i min favorit årstid
 19. bild på mig osminkad.
 20. bild som jag har tagit under som här 20 dagarna som betyder mkt.

..

Never apologize for what you feel.
.
It's like saying sorry for being real.

förlåt inlägg

nu har jag inte varit så aktiv i bloggen och bloggat så mkt.. kan bero på att jag inte haft någon tid eller att jag bara almänt inte haft någon ork/något att skriva om när jag väl har haft tid.. men så äre bara helt enkelt..
just nu är mitt liv komplicerat, (detta är dock inget som jag tänker ta upp i min blogg) .. om det är någon som vill veta så får den helt enkelt fråga, vare sig man bryr sig eller inte.. men aa..
jag hoppas att dom som följde min blogg fortfarande tittar in ibland även fast jag inte skrivit.. men då och då kan det komma något inlägg :) så det är bara att hålla koll!!! :)

har tråkigt.. så aa

topp tre: Musik

..
..
2.
...
...
3.
..
..
topp tre: INTRESSEN

1.
..
..
..
2.
.
.
.
3.
..
..
topp tre: MINNEN

1.
sm i karlstad,
.
Efter ett år med massa uttagningar så var jag med i den slutgiltiga truppen som skulle följa med till karlstad på sm.
snacka om att det pirrade i magen när man stod framför alla tränare och skulle höra om man fick följa med ner.. efter det snacket så hade jag ett leende på läpparna.. ja jag vet inte hur länge,
vi var ett lag som knappt kände varandra som skulle fara och spela svenska mästeskapen,.. från att knappt kunna kolla på varandra så byggde vi upp ett lag som kämpade till sig en 3:e plats.
.. om vi skiter i innebandyn för en stund..
att få vara med en helg med alla dom otroliga människorna,,, vilken lycka!!!..detta är en helg jag aldrig kommer glömma!!! (västerbottens länslag F15 2011/2012)
.
.
2.
Stockholm med min älskling.
.
det skulle vara andra gången jag skulle flyga, och ja, snacka om att jag är flygrädd,, men tur så hade jag filip brevid mig som satt och höll mig i handen när vi lyfte, det kändes genast tryggare.
Det var även andra gången jag skulle bo på hotell :) .. jag hoppade upp och ner nästan när vi kom in på hotell rummet. och redan efter 10 minuter så hade lilla jag redan lyckats stöka ner på hela rummet.. hehe.
jag hade en helt underbar helg med min älsking där, (vissa detaljer hålls hemligt dock)..
men en detalj kan jag dela med mig av.
efter en kväll på grönalund så var vi/jag skit trött när vi skulle hem med färjan, och känslan över att titta ut över grönalund med alla lampor i olika färger och det mörka vattnet, med en pojkvän som höll om en bakom sig,(två ord) helt underbart!!!,.. Detta är ett minne som jag aldrig kommer glömma!
3.
konfirmationen.

det finns väldigt mkt att skriva om,.
men dom vänner man lärde känna, alla snacken, kvällen i tältet med skratt och tårar, vänner som man kunde dela allt med utan att känna sig dum någonstans.
pallar inte skriva om detta nu.. för jag insåg just hur sjukt jävla mkt jag saknar mina vänner från konfan!!!
.
..kan ju bara säga detta är ngt jag aldrig kommer glömma!

RSS 2.0