har tråkigt.. så aa

topp tre: Musik

..
..
2.
...
...
3.
..
..
topp tre: INTRESSEN

1.
..
..
..
2.
.
.
.
3.
..
..
topp tre: MINNEN

1.
sm i karlstad,
.
Efter ett år med massa uttagningar så var jag med i den slutgiltiga truppen som skulle följa med till karlstad på sm.
snacka om att det pirrade i magen när man stod framför alla tränare och skulle höra om man fick följa med ner.. efter det snacket så hade jag ett leende på läpparna.. ja jag vet inte hur länge,
vi var ett lag som knappt kände varandra som skulle fara och spela svenska mästeskapen,.. från att knappt kunna kolla på varandra så byggde vi upp ett lag som kämpade till sig en 3:e plats.
.. om vi skiter i innebandyn för en stund..
att få vara med en helg med alla dom otroliga människorna,,, vilken lycka!!!..detta är en helg jag aldrig kommer glömma!!! (västerbottens länslag F15 2011/2012)
.
.
2.
Stockholm med min älskling.
.
det skulle vara andra gången jag skulle flyga, och ja, snacka om att jag är flygrädd,, men tur så hade jag filip brevid mig som satt och höll mig i handen när vi lyfte, det kändes genast tryggare.
Det var även andra gången jag skulle bo på hotell :) .. jag hoppade upp och ner nästan när vi kom in på hotell rummet. och redan efter 10 minuter så hade lilla jag redan lyckats stöka ner på hela rummet.. hehe.
jag hade en helt underbar helg med min älsking där, (vissa detaljer hålls hemligt dock)..
men en detalj kan jag dela med mig av.
efter en kväll på grönalund så var vi/jag skit trött när vi skulle hem med färjan, och känslan över att titta ut över grönalund med alla lampor i olika färger och det mörka vattnet, med en pojkvän som höll om en bakom sig,(två ord) helt underbart!!!,.. Detta är ett minne som jag aldrig kommer glömma!
3.
konfirmationen.

det finns väldigt mkt att skriva om,.
men dom vänner man lärde känna, alla snacken, kvällen i tältet med skratt och tårar, vänner som man kunde dela allt med utan att känna sig dum någonstans.
pallar inte skriva om detta nu.. för jag insåg just hur sjukt jävla mkt jag saknar mina vänner från konfan!!!
.
..kan ju bara säga detta är ngt jag aldrig kommer glömma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0